• Atalmedial kan ondersteunende laboratoriumwerkzaamheden verrichten ten behoeve van klinische trials die in het Spaarne Gasthuis plaatsvinden.
    .
  • Voor vragen of het indienen van nieuwe trials stuurt u een mail naar trials@atalmedial.nl
    .
  • Na het indienen van een aanvraag nieuwe trial ontvangt u een trialformulier. Na het volledig invullen van dit formulier door de onderzoeker wordt, indien nodig voor extra informatie en/of afstemming, een initiatiebezoek gepland waarbij vanuit Atalmedial een medewerker Trials aanwezig is, en van de kant van de aanvrager in ieder geval de locale studiecoördinator. Eventueel is ook een externe studiecoördinator aanwezig.
    .
  • Tijdens het initiatiebezoek wordt de studie aan de hand van het trialformulier doorgenomen. Hierbij wordt ook het protocol doorgenomen en worden mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Op basis van de informatie verstrekt via het trialformulier en/of initiatiegesprek vergaarde gegevens wordt de haalbaarheid van de trial getoetst en zal er een kostenvoorstel worden gemaakt. Wanneer de onderzoeker/sponsor akkoord gaat met het kostenvoorstel worden de voorbereidingen voor de trial afgerond en kan de studie starten.