Breed pakket laboratoriumdiagnostiek

Atalmedial is één van de grootste samenwerkingspartners in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en biedt een breed pakket aan diensten aan zowel huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen waaronder Verpleeg- en verzorgingstehuizen en GGZ-instellingen.

Trombosezorg

Daarnaast exploiteert Atalmedial één van de grootste trombosediensten van Nederland. Wij bieden, zowel via reguliere trombosezorg als via zelfmeten, begeleiding aan ruim 22.000 trombosepatiënten per jaar; van bloedafname tot advies over de benodigde dosering antistollingsmedicatie.

Lijnloze diagnostiek

De combinatie van eerste- en tweedelijns diagnostiek en de omvang van onze dienstverlening, maakt het mogelijk om op het gebied van klinische chemie en medische microbiologie een aantal onderscheidende vakdisciplines te organiseren, die voor alle partners beschikbaar zijn.

Bij Atalmedial staan wij voor ‘lijnloze’ diagnostiek. Wij bieden diagnostiek niet per zorgsegment aan maar integraal over de domeingrenzen heen; aan alle aanvragers onafhankelijk van in welk deel van de zorgsector zij actief zijn. Een compleet pakket voor alle aanvragers.

Interesse? Wij staan u graag te woord

Heeft u interesse, ons accountmanagementteam gaat graag met u in gesprek.
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur via:
T  06 52 352 125
accountmanagement@atalmedial.nl