Door personeelsuitval als gevolg van quarantaineverplichtingen, kan het voorkomen dat een afnamelocatie onvoorzien toch niet open is. Onze welgemeende excuses.

Uw patiënten die geen corona-gerelateerde klachten hebben, moeten een afspraak maken voor bloedafname, het inleveren van materialen of voor functieonderzoeken. Hiermee houden we het aantal mensen in de wachtruimte beperkt om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen borgen.

Indien uw patiënt corona-gerelateerde klachten heeft of voor uw patiënt een quarantaine verplichting geldt, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een huisbezoek. Ons klantcontactcentrum is bereikbaar op T 088 0037 735 op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur.

Onze locaties waar patiënten op afspraak terecht kunnen

Met behulp van het online afsprakensysteem kan een afspraak worden gemaakt.

Voor het maken van een afspraak is internet en een e-mailadres nodig. Indien dit niet mogelijk is, dan kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via T 088 – 0037 705.

Raadpleeg de locatielijst op afspraak om te zien bij welke locaties uw patiënten terecht kunnen.

Afspraak wijzigen of annuleren

Kan uw patiënt onverhoopt niet op de afspraak komen? De afspraak kan hier geannuleerd worden door op “Afspraak annuleren” te klikken. Indien nodig kan de afspraak ook verzet worden naar een andere datum. Klik dan op “Afspraak wijzigen”. Heeft u of uw patiënt een vraag over de afspraak of hulp nodig bij het maken van een afspraak, neem dan contact op met ons klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 16.00 uur via T 088 0037 705.

Let op
Uw patiënt kan de afspraak alleen online afzeggen of verzetten als de afspraak eerder ook online is gemaakt. Als de afspraak telefonisch is gemaakt wordt uw patiënt verzocht om ons klantcontactcentrum te bellen om deze af te zeggen of te verzetten via T 088 0037 705.

Kunnen alle onderzoeken overal uitgevoerd worden?

Voor de volgende (functie)onderzoeken kunnen alleen afspraken worden gemaakt na contact met ons klantcontactcentrum:

  • dysmorfe erytrocyten
  • semen
  • synacthen
  • lactose tolerantie test
  • H2-ademtesten