Uw patiënten die geen corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen voortaan ook een afspraak maken voor bloedafname of het inleveren van materialen of voor functieonderzoeken. Hiermee houden we het aantal mensen in de wachtruimte beperkt om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen borgen.

Onze locaties waar patiënten op afspraak terecht kunnen

Veel van onze locaties zijn inmiddels opgenomen in ons online afsprakensysteem en het aantal locaties breiden we nog steeds uit. De beschikbare afnamelocaties verschijnen direct in ons online afsprakensysteem. Raadpleeg de locatielijst om te zien bij welke locaties uw patiënten terecht kunnen.

Op de ziekenhuislocaties van Spaarne Gasthuis, Alrijne Zorggroep en Ziekenhuis Amstelland kunnen patiënten ALLEEN OP AFSPRAAK terecht.

Het inplannen van een afspraak

Het inplannen van een afspraak kan door uw patiënt zelf worden gedaan. Dit gaat eenvoudig via ons online afsprakensysteem. Het maken van een afspraak kan maximaal twee weken vooruit.

Let op: voor de volgende (functie)onderzoeken kunnen alleen afspraken worden gemaakt na contact met ons klantcontactcentrum:

  • dysmorfe erytrocyten
  • semen
  • synacthen
  • lactose tolerantie test
  • H2-ademtesten

Afspraak wijzigen of annuleren

Wil uw patiënt een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, bijvoorbeeld vanwege het feit dat hij/zij onverhoopt corona-gerelateerde klachten heeft, dan moet hij/zij contact opnemen met ons klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur via T 088 0037 735.