Afspraak maken

Atalmedial werkt met een online afsprakensysteem. Patiënten kunnen in het online afsprakensysteem een afspraak maken op één van onze locaties voor bloedafname, het inleveren van materialen of voor functieonderzoeken.

Let op: Patiënten kunnen niet bij ons terecht met online zelfgekochte laboratoriumtesten met daarbij (een set) buizen heeft gekregen om met bloed te laten vullen. Ook kunnen wij geen verzending verzorgen van door anderen of uzelf afgenomen bloed. Vanwege veiligheidsredenen kunnen we alleen aanvragen in behandeling nemen van Nederlandse aanvragers.

Nadat de patiënt een afspraak heeft gemaakt, ontvangt hij of zij een bevestigingsmail (zij dienen hun spambox te controleren als zij de bevestiging niet hebben ontvangen, let op, dit kan 1 minuut duren).

Voor het maken van een afspraak hebben patiënten internet en een e-mailadres nodig. Als zij dat niet hebben kunnen zij telefonisch een afspraak maken via T 088 – 0037 705.

Afspraak wijzigen of annuleren

Kan uw patiënt onverhoopt niet op de afspraak komen? De afspraak kan hier geannuleerd worden door op “Afspraak annuleren” te klikken. Indien nodig kan de afspraak ook verzet worden naar een andere datum. Klik dan op “Afspraak wijzigen”. Heeft u of uw patiënt een vraag over de afspraak of hulp nodig bij het maken van een afspraak, neem dan contact op met ons klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 16.00 uur via T 088 0037 705.

Let op: Uw patiënt kan de afspraak alleen online afzeggen of verzetten als de afspraak eerder ook online is gemaakt. Als de afspraak telefonisch is gemaakt wordt uw patiënt verzocht om ons klantcontactcentrum te bellen om deze af te zeggen of te verzetten via T 088 0037 705.

Kunnen alle onderzoeken overal uitgevoerd worden?

Voor de volgende (functie)onderzoeken kunnen alleen afspraken worden gemaakt na contact met ons klantcontactcentrum:

  • dysmorfe erytrocyten
  • semen
  • synacthen
  • lactose tolerantie test
  • H2-ademtesten