Atalmedial is één van de grootste samenwerkingspartners in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en biedt een breed pakket aan diensten aan huisartsen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen. Daarnaast bieden we ook trombosezorg. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk huisartsen en ziekenhuizen maar ook verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg.

Atalmedial wil een cruciale, toonaangevende bijdrage leveren aan het vaststellen, behandelen, monitoren en voorkomen van ziekten en aan het behoud van gezondheid. Atalmedial wil patiënten, aanvragers en consumenten in staat stellen onderbouwde keuzes te maken op het gebied van gezondheid en ziekte. Dit zelfstandig dan wel in samenspraak met de zorgverleners. We doen dat klantgericht en efficiënt, met aandacht voor onze medewerkers, tegen aanvaardbare kosten en met gebruik van de meest geavanceerde digitale techniek.

Atalmedial is werkzaam in de regio’s Amsterdam, Amstelland, Kennemerland, Alphen aan de Rijn, Leiden, Leiderdorp en Flevoland.  Atalmedial beschikt over een fijnmazig netwerk van meer dan 160 poliklinieken en afnamelocaties waar patiënten terecht kunnen voor bloedafname en trombosezorg.

Atalmedial is een rookvrije organisatie.

Stageplaatsen

Atalmedial biedt regelmatig stageplaatsen. Hierbij kan je denken aan een stage voor de opleiding HLO op het Klinisch chemisch laboratorium, een stage voor doktersassistenten bij de Afnamedienst of bijvoorbeeld een stage bij de afdeling ICT of Facilitair.

Stageplaatsen voor de studierichting MBO Doktersassistente of Biomedisch analist worden uitsluitend ingevuld in samenspraak met samenwerkende scholen.

Wij kunnen stagiaires begeleiden tijdens een meeloopstage of ondersteuning bieden bij de afstudeerstage.

Zie jij een stage bij één van de grootste medisch diagnostische centra wel zitten?

Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar stage@atalmedial.nl, zodat wij jou kunnen informeren wat de mogelijkheden zijn.