Atalmedial is één van de grootste samenwerkingspartners in Nederland op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en biedt een breed pakket aan diensten aan huisartsen, ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen. Daarnaast bieden we ook trombosezorg. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk huisartsen en ziekenhuizen maar ook verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg.

Atalmedial wil een cruciale, toonaangevende bijdrage leveren aan het vaststellen, behandelen, monitoren en voorkomen van ziekten en aan het behoud van gezondheid. Atalmedial wil patiënten, aanvragers en consumenten in staat stellen onderbouwde keuzes te maken op het gebied van gezondheid en ziekte. Dit zelfstandig dan wel in samenspraak met de zorgverleners. We doen dat klantgericht en efficiënt, met aandacht voor onze medewerkers, tegen aanvaardbare kosten en met gebruik van de meest geavanceerde digitale techniek.

Atalmedial is werkzaam in de regio’s Amsterdam, Amstelland, Kennemerland, Alphen aan de Rijn, Leiden, Leiderdorp en Flevoland.  Atalmedial beschikt over een fijnmazig netwerk van meer dan 160 poliklinieken en afnamelocaties waar patiënten terecht kunnen voor bloedafname en trombosezorg.

CAO

Atalmedial volgt de CAO Ziekenhuizen en beschikt over een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salaris en vergoedingen

Medewerkers van Atalmedial ontvangen salaris volgens de CAO Ziekenhuizen, met 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

(Zorg)verzekeringen

Atalmedial biedt een aantal collectieve zorgverzekeringen en overige verzekeringen (via Centraal Beheer en AON) met aantrekkelijke kortingen aan voor haar medewerkers.

Pensioen

Atalmedial is aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Iedere medewerker is verzekerd voor het pensioen. Het gaat hierbij om een flexibel pensioen, een ouderdomspensioen en een nabestaandenpensioen. De premie voor het pensioen wordt voor 50% door Atalmedial betaald.

Werk en privé

Sinds 2011 heeft Atalmedial de erkenning:

‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’

Om de balans tussen werk en privé beter mogelijk te maken, biedt Atalmedial naast de wettelijk verplichte (bijzonder) verlofregelingen, een regeling rondom werk & mantelzorg aan.