Atalmedial heeft een nieuwe overeenkomst voor onbepaalde tijd met Cordaan gesloten. De overeenkomst gaat met terugwerkende kracht op 1 januari 2023 in.

Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doet Cordaan met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties.  Atalmedial en Cordaan vinden elkaar, onder andere, in hun ambitie om verantwoordelijkheid te nemen voor kwalitatief hoogwaardige zorg in de stad.

Atalmedial biedt Cordaan een volledig pakket aan klinische chemie en trombosezorg. Bloedafname door onze bloedafnamemedewerkers vindt plaats op alle zorglocaties van Cordaan en wij verzorgen ook alle huisbezoeken voor de thuiszorg die Cordaan biedt.

Na eerdere contracten met o.a. de Zonnehuisgroep Amstelland en Amsta verstevigt Atalmedial haar leidende positie als diagnostisch centrum voor de verpleging, verzorging en thuiszorg in de regio Amsterdam-Amstelland.

Wij danken de betrokken medewerkers van Cordaan voor de vruchtbare gesprekken en het vertrouwen in Atalmedial als toekomstbestendige partner in zorg.