Zoals in een eerder bericht te lezen was heeft Atalmedial in de maanden januari en februari een patiënttevredenheidsonderzoek (PTO) uitgevoerd. Hoewel het coronavirus het uitvoeren van het PTO niet makkelijk maakte, is het PTO goed verlopen. Inmiddels zijn de ingevulde enquêteformulieren verzameld en geanalyseerd en is er een rapport opgesteld.

Mooie beoordelingen

Het is voor Atalmedial belangrijk dat u, onze patiënt, goede service krijgt en dat er voldoende afnamelocaties bij u in de buurt zijn waar u terecht kunt. Kwaliteit en aandacht voor u staat hierbij voorop. Wij zijn er trots op dat u dit ook positief ervaart. U gaf ons maar liefst een 8,9 voor de punten vriendelijkheid en deskundigheid, en een 8,7 voor de totale tevredenheid. Deze resultaten zijn hoger dan in voorgaande jaren. Een resultaat waar we trots op zijn. 

Bij deze willen we iedereen bedanken die de enquêtes heeft ingevuld. Dankzij jullie kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren en hopen wij u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.