Net zoals in 2019 doet Atalmedial ook dit jaar weer mee aan het Baas van Morgen initiatief van JINC. Echter is het dit jaar iets anders geregeld dan in voorgaande jaren.

Waar het in de vorige editie nog een stuk makkelijker was om de Bazen van Morgen te verwelkomen op ons kantoor, gaat dit door het coronavirus een stukje anders. Deze keer vond de eerste ontmoeting tussen Peter Kamsteeg, lid van raad van bestuur, en de twee toekomstige Bazen, Adam en Rayan, plaats via een Teams-meeting.

Tijdens deze meeting hebben Adam, Rayan en Peter het gehad over wat Atalmedial nu precies doet, of het een steentje bijdraagt aan zorg in de coronaperiode, over de basisschool van Adam en Rayan Narcis-Querido, en natuurlijk over videogames en voetbal.

Op 10 juni mogen we Adam en Rayan verwelkomen op het centrale laboratorium te Amsterdam, waar ze, in prachtige witte labjassen, het laboratorium mogen gaan managen.

We zijn erg trots en blij dat we samenwerken met JINC om leerlingen een kijkje in onze (mooie) keuken kunnen geven.