Sinds de eerste lockdown in maart vorig jaar ligt de hele evenementenbranche stil. Vanuit de evenementensector is in samenwerking met de overheid daarom Fieldlab Evenementen tot stand gekomen. In een samenwerkingsverband van laboratoria van branchevereniging SAN, speelt Atalmedial een grote rol bij de organisatie van de fieldlabs. 

In een reeks van acht evenementen wordt gedeeltelijk weer publiek toegelaten. Bezoekers verplichten zich hierbij tot een PCR pre-test 2 dagen voorafgaand aan het event en een PCR post-test 5 dagen na het event. Hiermee wordt onderzoek gedaan naar de besmettingsrisico’s en van daaruit naar de mogelijkheden om gecontroleerd terug te gaan naar “back to live”.

Atalmedial draagt bij aan deze in eerste instantie acht “Fieldlab Events” door zowel bij bezoekers als bij de crew de pcr-test af te nemen. Met een eigen online afsprakenmodule en twee aparte ‘swab teams’ wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om op onze testlocatie in het Slotervaartgebouw de test af te laten nemen. En de crew van de events testen wij simultaan op de event-locatie.

Hiermee draagt ook Atalmedial bij aan het “nieuwe normaal” en daar zijn we trots op!

Voor meer info over deze events, Back to Live en Fieldlab:

https://fieldlabevenementen.nl/
https://www.backtolive.nl/