Achter de schermen hebben we bij Atalmedial de afgelopen maanden hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Wij zijn trots en blij om u nu het resultaat van deze inspanningen te kunnen tonen.

Waarom een vernieuwde website?
Bij Atalmedial willen we een cruciale, toonaangevende bijdrage leveren aan het vaststellen, behandelen, monitoren en voorkomen van ziekten en aan het behoud van gezondheid. Ook willen wij cliënten, zorgverleners en consumenten in staat stellen onderbouwde keuzes te maken op het gebied van gezondheid en ziekte.
Om dit te bewerkstelligen vinden wij goede informatievoorziening, onder andere via onze website, erg belangrijk. Met onze vernieuwde website kunnen wij u nu nog beter van informatie voorzien.

Wat is er veranderd?
Onze nieuwe site is gebouwd met de modernste software, waardoor deze eigentijds en gebruiksvriendelijker is geworden. Daarnaast hebben wij getracht de informatie zelf compacter en overzichtelijker te structureren en zijn zoekfuncties prettiger in gebruik geworden. De meest opvallende verandering is echter dat onze website opgesplitst is in een pagina voor cliënten en een voor zorgverleners.

Voor cliënten
Bent u cliënt (patiënt) bij Atalmedial? Dan vindt u alle relevante informatie direct op de homepagina – de pagina waarop u terechtkomt als u naar www.atalmedial.nl gaat.
Veelgezochte informatie kunt u via het snelmenu in de afbeelding opzoeken en meer informatie vindt u via het menu boven de afbeelding.

Voor zorgverleners
Bent u een zorgverlener? Klik dan op de rode knop ‘VOOR ZORGVERLENERS’. Deze knop is op iedere pagina rechtsbovenin zichtbaar. U komt dan op onderstaande pagina met voor u relevante informatie en (snel)menu’s. De informatie uit de labwijzer is nu gemakkelijk doorzoekbaar op de zorgverlenerspagina.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze vernieuwde website onze doelstelling onderschrijft en ondersteunt om u als cliënten en zorgverleners medische diagnostiek en trombosezorg te bieden op een toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte wijze.

Wij wensen u veel gemak bij het gebruik van onze website.