Ruim een jaar geleden heeft Atalmedial Medisch Diagnostisch Centrum Amstelland (MDCA) overgenomen. Sindsdien is er hard gewerkt om MDCA te integreren in de organisatie van Atalmedial en deze integratie is nu een feit. Daarom gaat MDCA met ingang van 28 september 2019 verder als Atalmedial.

Wat verandert er met ingang van 28 september voor patiënten?

  • Voortaan worden patiënten voor onderzoek door hun zorgverleners doorverwezen naar Atalmedial in plaats van naar MDCA; dit betekent dat ook op het aanvraagformulier de naam van Atalmedial staat.
  • Alle MDCA-afnamelocaties dragen voortaan de naam Atalmedial.
  • Informatie voor patiënten en de adressen van afnamelocaties en hun openingstijden vindt u hier.
  • Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak kunnen patiënten terecht bij het Atalmedial klantcontactcentrum: tel 088- 0037 735.

Wat verandert er met ingang van 28 september voor zorgverleners in de eerste lijn in de regio Amstelland?

Eerstelijnszorgverleners in de regio Amstelland zijn schriftelijk op de hoogte gesteld van de veranderingen die gepaard gaan met de overname van de klinisch chemische en hematologische laboratoriumdiagnostiek en functieonderzoeken van MDCA door Atalmedial. Deze correspondentie vindt u hieronder:

190920 Overgang laboratoriumdiagnostiek van MDCA naar Atalmedial
Bijlage 1 van bovenstaande brief
Bijlage 2 van bovenstaande brief

190920 Functieonderzoeken aanvragen met ingang van 28 september 2019

Mochten zorgverleners naar aanleiding van de ontvangen informatie inhoudelijke vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunnen zij contact opnemen met de dienstdoend klinisch chemicus op telefoonnummer 088 – 0037 870.

Voor vragen, opmerkingen, aanvragen huisbezoeken, nabepalingen en dergelijke kunnen zij contact opnemen met het Atalmedial klantcontactcentrum:
tel.:  088 – 0037 710
fax:  088 – 0037 798