Er is altijd een collega bereid om te helpen

Het leuke aan mijn werk vind ik dat mijn werkdagen zeer afwisselend zijn. Het ene moment zit ik met het management in overleg over het afsluiten van leasecontracten, het volgende moment moet ik op een andere locatie een monteur instrueren om een lekkage te verhelpen. Daarnaast richt ik samen met mijn collega’s nieuwe locaties in, belt er tussendoor een medewerker voor een parkeervergunning die aangepast moet worden. Zo gebeuren er heel veel verschillende, ook onverwachte, dingen op mijn werkdag.

Ik heb naar deze baan gesolliciteerd omdat ik bij Atalmedial de uitdaging vind die ik zocht. En een uitdaging werd het! Mijn inwerkperiode was van korte duur omdat we binnen een maand in de eerste lockdown vanwege het coronavirus terecht kwamen. Hierdoor heb ik heel snel de organisatie leren kennen en mij de werkzaamheden eigen gemaakt. Gelukkig was er altijd een collega bereid om mij te helpen als ik er zelf niet uitkwam.

Naast de goede sfeer en het afwisselende werk vind ik het ook fijn dat er binnen Atalmedial aandacht en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ik wil mij verder ontwikkelen binnen het facilitair bedrijf. Om dit te bereiken ga ik in september beginnen met mijn hbo bachelor opleiding facility management.